Portret AngelaIk ben Angela Peters, getrouwd met Jan en moeder van Luuk en Sofie. 

Na de PABO heb ik aan de Universiteit van Amsterdam Orthopedagogiek gestudeerd. Deze studie heb ik in 1997 afgerond. Tijdens deze studie ben ik gaan werken in het basisonderwijs. In eerste instantie als leerkracht, remedial teacher, daarna als intern begeleider, plusklasleerkracht en op dit moment als Specialist Hoogbegaafdheid binnen Markant Onderwijs Breda.

Gaandeweg heeft het werken met hoogbegaafde kinderen steeds meer mijn hart veroverd. Vandaar dat ik in 2009 begonnen ben met de tweejarige opleiding Master SEN Specialist Hoogbegaafdheid. In 2011 heb ik deze studie succesvol afgerond.

Gelukkig heb ik binnen het basisonderwijs veel hoogbegaafde kinderen op zien bloeien. Vaak alleen al door de kinderen te erkennen in wie ze zijn. Helaas heb ik ook anders gezien.

De voornaamste reden om SmartThinkingBreda op te zetten is om zoveel mogelijk kinderen te helpen lekker in hun lijf te komen, zodat ze hun potentieel beter kunnen benutten. Dit kan direct door die kinderen te begeleiden die in het onderwijs onvoldoende uit de verf komen en indirect door de leerkrachten te ondersteunen.

Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek, dan kunt u contact met mij opnemen via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via +31 6 28 417 307.