Portret AngelaIk ben Angela Peters, moeder van twee heerlijke hoogbegaafde pubers, Luuk en Sofie. 

Na de PABO heb ik aan de Universiteit van Amsterdam Orthopedagogiek gestudeerd. Deze studie heb ik in 1997 afgerond. Tijdens deze studie ben ik gaan werken in het basisonderwijs. In eerste instantie als leerkracht, remedial teacher, daarna als intern begeleider, plusklasleerkracht en ben ik nog steeds, één dag in de week, als Specialist Hoogbegaafdheid binnen Markant Onderwijs Breda werkzaam.

Gaandeweg heeft het werken met hoogbegaafde kinderen steeds meer mijn hart veroverd. Vandaar dat ik in 2009 begonnen ben met de tweejarige opleiding Master SEN Specialist Hoogbegaafdheid. In 2011 heb ik deze studie succesvol afgerond.

Gelukkig heb ik binnen het basisonderwijs veel hoogbegaafde kinderen op zien bloeien. Vaak alleen al door de kinderen te erkennen in wie ze zijn. Helaas heb ik ook anders gezien.

De voornaamste reden om SmartThinkingBreda op te zetten is mijn enorme liefde voor deze doelgroep. Ik wil zoveel mogelijk kinderen helpen lekker in hun vel te zitten, zodat ze tot bloei kunnen komen. Om die reden begeleid ik deze kinderen 1-op-1 in mijn praktijk en neem ik daarbij altijd de thuissituatie mee. Tevens begeleid ik scholen, adviseer ik leerkrachten, geef ik workshops en verzorg ik arrangementen, zodat er aandacht blijft voor deze kinderen.

Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek, dan kunt u contact met mij opnemen via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via +31 6 28 417 307.